Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Kategorie
- Osprzęt sds-max
- Osprzęt SDS-Plus
- Uchwyty
- Brzeszczoty
- Wiertła
- Piły
- Tarcze diamentowe
- Osprzęt do lutowania
- Groty do wkrętarek
- Dyski elastyczne na szlifierki i wiertarki
- Osprzęt do strugarek
- Ładowarki
- Zespoły tnące
- Osprzęt do kosiarek
- Otwornice
- Osprzęt pozostałe
- Osprzęt do szlif. kątowych
- Osprzęt do szlif. oscylacyjnych
- Osprzęt do opalarek
- Osprzęt do opryskiwaczy
- Osprzęt do myjek
- Osprzęt do pilarek ogrodowych
- Osprzęt do odkurzaczy przemysłowych
- BHP
- Osprzęt do kos
- Osprzęt do nagrzewnic
- Zestawy osprzętu MIX
- Oleje
- Osprzęt do narzędzi wielofunkcyjnych
- Akumulatory
- Szczotki druciane
- Frezy
- Osprzęt do narzędzi pneumatycznych
- Stoły robocze i podpory
- Baterie, akumulatorki, ładowarki
- Osprzęt 6-kąt
- Osprzęt do zakrętarek
- Pilarki
- Wiertarki
- Lutownice
- Młoty
- Szlifierki
- Mieszarki do farb i zapraw
- Pistolety klejowe
- Zakrętarki udarowe
- Wyrzynarki
- Przecinarki
- Polerki
- ELEKTRONARZĘDZIA AKUMULATOROWE
- Odkurzacze
- Piły
- Pistolety lakiernicze
- Nożyce elektryczne do blachy
- Opalarki
- Zestawy elektronarzędzi
- Frezarki
- Wielofunkcyjne
- Gwoździarki
- Elektronarzędzia
-
-
Kategorie
- Osprzęt sds-max
- Osprzęt SDS-Plus
- Uchwyty
- Brzeszczoty
- Wiertła
- Piły
- Tarcze diamentowe
- Osprzęt do lutowania
- Groty do wkrętarek
- Dyski elastyczne na szlifierki i wiertarki
- Osprzęt do strugarek
- Ładowarki
- Zespoły tnące
- Osprzęt do kosiarek
- Otwornice
- Osprzęt pozostałe
- Osprzęt do szlif. kątowych
- Osprzęt do szlif. oscylacyjnych
- Osprzęt do opalarek
- Osprzęt do opryskiwaczy
- Osprzęt do myjek
- Osprzęt do pilarek ogrodowych
- Osprzęt do odkurzaczy przemysłowych
- BHP
- Osprzęt do kos
- Osprzęt do nagrzewnic
- Zestawy osprzętu MIX
- Oleje
- Osprzęt do narzędzi wielofunkcyjnych
- Akumulatory
- Szczotki druciane
- Frezy
- Osprzęt do narzędzi pneumatycznych
- Stoły robocze i podpory
- Baterie, akumulatorki, ładowarki
- Osprzęt 6-kąt
- Osprzęt do zakrętarek
- Pilarki
- Wiertarki
- Lutownice
- Młoty
- Szlifierki
- Mieszarki do farb i zapraw
- Pistolety klejowe
- Zakrętarki udarowe
- Wyrzynarki
- Przecinarki
- Polerki
- ELEKTRONARZĘDZIA AKUMULATOROWE
- Odkurzacze
- Piły
- Pistolety lakiernicze
- Nożyce elektryczne do blachy
- Opalarki
- Zestawy elektronarzędzi
- Frezarki
- Wielofunkcyjne
- Gwoździarki
- Elektronarzędzia
-
-
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Symbol:
1000783
2298.00
Wysyłka w ciągu | 4 dni robocze | ||||
Cena przesyłki |
0
|
||||
Dostępność | Duża dostępność 66 szt. | ||||
Waga | 10 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8711369225448 |
Zamówienie telefoniczne: 601433994
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
Numer producenta: HENDI 225448
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE to oszczędność nakładu pracy oraz zachowane wartości odżywcze potraw. Sous vide ogranicza kurczenie się żywności, która dzięki temu jest bardziej soczysta. Podczas gotowania potrawy są pasteryzowane, związku z czym dłużej zachowają przydatność do spożycia. Zastosowanie urządzenia Sous Vide optymalizuje pracę w kuchni. Żywność można przygotować z kilkugodzinnym albo nawet kilkudniowym wyprzedzeniem. Po przygotowaniu żywności można ją pozostawić w urządzeniu do momentu podania - żywność można tak zostawić na kilka godzin a nawet dni bez ryzyka zepsucia. Niewątpliwą zaletą prezentowanego urządzenia jest precyzyjny termostat, co umożliwia łatwe i idealne przygotowanie żywności.
Cechy produktu:
- Urządzenie do gotowania potraw zapakowanych w woreczki próżniowe - potrawy gotowane są w kąpieli wodnej w temperaturze poniżej 100 °C.
- Dzięki tej metodzie gotowane jedzenie jest soczyste i delikatne oraz zdrowsze, zachowuje witaminy, enzymy i naturalne soki.
- Naturalna struktura produktu nie jest uszkodzona podczas gotowania,
- Mniejsza redukcja produktu wyjściowego niż podczas tradycyjnego gotowania o ok. 20%.
- Przydatność do spożycia potraw jest dłuższa.
- Idealne do restauracji typu a la carte.
- Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu.
- Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw.
- Obudowa wykonana w całości ze stali chromowej.
- Pokrywa ze stali nierdzewnej z uszczelką silikonową.
- Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury co 0,1 °C (35° - 90°C)
- W zestawie separator, 6 przekładek i pokrywa ze stali nierdzewnej.
Parametry:
- długość w mm: 330
- szerokość w mm: 600
- wysokość w mm: 300
- pojemność (l): 20
W zestawie:
- urządzenie do gotowania potraw sous vide
- instrukcja PL
Urządzenie SOUS-VIDE
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE to oszczędność nakładu pracy oraz zachowane wartości odżywcze potraw. Sous vide ogranicza kurczenie się żywności, która dzięki temu jest bardziej soczysta. Podczas gotowania potrawy są pasteryzowane, związku z czym dłużej zachowają przydatność do spożycia. Zastosowanie urządzenia Sous Vide optymalizuje pracę w kuchni. Żywność można przygotować z kilkugodzinnym albo nawet kilkudniowym wyprzedzeniem. Po przygotowaniu żywności można ją pozostawić w urządzeniu do momentu podania - żywność można tak zostawić na kilka godzin a nawet dni bez ryzyka zepsucia. Niewątpliwą zaletą prezentowanego urządzenia jest precyzyjny termostat, co umożliwia łatwe i idealne przygotowanie żywności.
Cechy produktu:
- Urządzenie do gotowania potraw zapakowanych w woreczki próżniowe - potrawy gotowane są w kąpieli wodnej w temperaturze poniżej 100 °C.
- Dzięki tej metodzie gotowane jedzenie jest soczyste i delikatne oraz zdrowsze, zachowuje witaminy, enzymy i naturalne soki.
- Naturalna struktura produktu nie jest uszkodzona podczas gotowania,
- Mniejsza redukcja produktu wyjściowego niż podczas tradycyjnego gotowania o ok. 20%.
- Przydatność do spożycia potraw jest dłuższa.
- Idealne do restauracji typu a la carte.
- Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu.
- Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw.
- Obudowa wykonana w całości ze stali chromowej.
- Pokrywa ze stali nierdzewnej z uszczelką silikonową.
- Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury co 0,1 °C (35° - 90°C)
- W zestawie separator, 6 przekładek i pokrywa ze stali nierdzewnej.
Parametry:
- długość w mm: 330
- szerokość w mm: 600
- wysokość w mm: 300
- pojemność (l): 20
W zestawie:
- urządzenie do gotowania potraw sous vide
- instrukcja PL
Urządzenie SOUS-VIDE
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.